Aktuellt

Sommarkväll!

Som vanligt den 15:e juli 2024 genomfördes Sommarkväll på Badholmarna. För musikunderhållningen stod Erik Lindqvist med High Fidelity tillsammans med Miriam. Även Daniel från Tossene kulturkyrka stod för musik, sång och allsång. Mat och dryck kom från Torgboden. Allt överskott går till underhåll av Badholmarna.

Bilder från senaste Sommarkväll kan ses här eller på Facebook.

 

Badholmsboken

Boken om Badholmarna finns att köpa på ICA Nära i Bovall, kiosken på Badholmarna och Gösta Hanssons Tobak och pappershandel på Smögen. Vi kan även skicka boken med posten. 200:- kostar den + porto. Skicka ett mail med din adress till info(snabel-a)badholmarna.com.

Frivilligt bidrag - var med och bevara Badholmarna

Alla bidrag är välkomna, stora som små. Pengarna går oavkortat till underhållet av Badholmarna. Hytter ska målas, ruttet trä ska bytas, förstörda haspar ersättas... Hjälp till att bevara Badholmarna så att det även i fortsättningen får vara Sveriges bästa badplats! Allt arbete som läggs på Badholmarna sker helt ideellt. Se bidraget som en frivillig entréavgift!

Swish: 123 063 5524

Det går även bra att skänka ett bidrag genom att använda bankgironummer 5545-5760.

Vi söker...

Vi söker alltid... gamla (svartvita) bilder på Badholmarna? Har du kanske några gamla bilder på Badholmarna? Hör av dig till oss: 

Kalender 2024

Bolagsstämma. Söndag den 23:e juni. Aktieägare är välkomna till bolagsstämma klockan 10:00 i Elektrotjänst nya lokaler på Bärbydalsgatan 2.

Morgongympa. 1 Juli, vecka 27-30. Anna Wåhlin fortsätter att leda sommargympan som vanligt. Allt precis som tidigare år. Passar ung som gammal. Måndagar, onsdagar och fredagar klockan 09:00-09:45. Ta med en liten matta eller handduk att ligga på. Vädret styr, vid regn, ingen aktivitet. Pris 30 kronor per gång. Se även info under Morgongympa.

Städdag. Lördag 29:e juni. Den årliga sommarstädningen på Badholmarna kommer att ske klockan 10:00. Samling vid stenpiren. Alla åldrar välkomna! Tag med verktyg för att samla ihop tång och skräp på botten och på land. Kanske ett par ordentliga handskar och/eller badkläder! Häcksax och trimmer är också bra. Vi brukar även ha nytta av några småbåtar. Vi tillhandahåller sopsäckar, som när de är fyllda, hämtas av Sotenäs kommun. Även en flakmoped eller någon kärra för transport av säckarna kan vara bra. Men det viktigaste är att så många som möjligt dyker upp. Korvgrillning vid Gullviksstranden efteråt om vädret tillåter. Hjälp oss att hålla rent på våra fina Badholmar!

Sommarkväll. Måndag den 15:e juli . Underhållning på yttre holmen med mat, sång och musik. 18:00-22.00. Först till kvarn!

Tennisbanorna. Är öppna! Bokas via appen Matchi. Sök på Bovallstrands Tennisklubb.

Bastun. Ständ för säsongen. Fredag den 13:e september (prel). Bastun öppnar för hösten och kan nyttjas på fredagar.

Damer 15:00 till 18:00
Herrar 18:15 till ca 20:00

- Du måste vara fullvaccinerad mot Covid-19.
- Följ Folkhälsomyndightenes råd.
- Gå inte till bastun om du har några förkylningssymtom.

Bastun är normalt öppen från slutet på september till mitten på maj. Aldrig sommartid. Öppen för alla!

Många frågar, men tyvärr hyr vi inte ut bastun.

 

 

 

Copyright © AB Bovallstrands Badinrättning, www.badholmarna.com

 

 

Locations of visitors to this page

 

§