Aktuellt

Tennisbarnorna

Det rådande läget med Corona gör att vi tyvärr inte kan öppna tennisbanorna förrän preliminärt 1:a maj.

Corona & bastu!

För säkerhets skull så väljer vi att stoppa bastubadandet på Badholmarna tills vidare.

Epostlista för er som vill hjälpa till!

Badholmarna kräver en del underhåll! Vi jobbar alla ideellt, och många frågar om de kan hjälpa till. Vi försöker nu skapa en distributionslista, där vi kan nå er som vill hjälpa till. Maila till info-adressen som finns nedan, så ser vi till att ni blir kontaktade för eventuella passande uppdrag. Det kan vara allt från lite målning till att byta ut en bräda. Sätt "Epostlista" som rubrik, och ta gärna med ett mobilnummer som vi kan nå dig på.

Sommarkväll!

Som vanligt den 15:e juli 2019 genomfördes Sommarkväll på Badholmarna. För musikunderhållningen stod Erik Lindqvist med trio tillsammans med gästartisten Malena Laszlo! Mat och dryck kom från ICA Tärnan och Torgboden. P.g.a Covid-19 utgick Sommarkväll 2020.

Bilder från senaste Sommarkväll kan ses här eller på Facebook.

 

Facebook!

Vi finns på Facebook och Instagram! Gilla oss gärna! Vi försöker att publicera bilder och statusmeddelande om smått och gott!

Swish

Vi har nu Swish!

123 063 5524

Badholmsboken

Boken om Badholmarna finns att köpa på ICA Nära i Bovall, kiosken i Bovall och Gösta Hanssons Tobak och pappershandel på Smögen. Vi kan även skicka boken med posten. 200:- kostar den samt 45 kronor i porto. Skicka ett mail med din adress till info(snabel-a)badholmarna.com.

Frivilligt bidrag - var med och bevara Badholmarna

Alla bidrag är välkomna, stora som små. Pengarna går oavkortat till underhållet av Badholmarna. Hytter ska målas, ruttet trä ska bytas, förstörda haspar ersättas... Hjälp till att bevara Badholmarna så att det även i fortsättningen får vara Sveriges bästa badplats! Allt arbete som läggs på Badholmarna sker helt ideellt. Se bidraget som en frivillig entréavgift!

Swish: 123 063 5524

Det går även bra att skänka ett bidrag genom att använda bankgironummer 5545-5760.

Vi söker...

Vi söker alltid... gamla (svartvita) bilder på Badholmarna? Har du kanske några gamla bilder på Badholmarna?  Hör av dig till oss: 

Kalender 2021

Fredag den 14:e maj. Säsongens sista bastudag. -- OBS, ingen bastu pga av Corona.

Söndag den 27:e juni. Bolagsstämma. (Preliminärt) P.g.a. Covid-19 håller vi i år stämman utomhus, oavsett väder. Aktieägare är välkomna till bolagsstämma på yttre holmen (Biskopsholmen/Fiskholmen) på Badholmarna, vid scenen. Klockan 10.00.

Datum ej bestämt Morgongympa. Vecka 27, 28, 29, 30 & 31. Anna Wåhlin fortsätter även i år. Allt precis som tidigare år, under förutsättning att Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter detta. Passar ung som gammal. Måndagar, onsdagar och fredagar klockan 09:00-09:45. Ta med en liten matta eller handduk att ligga på. Vädret styr, vid regn, ingen aktivitet. Pris 20 kronor per gång. Slutdatum den 31:a juli. Se även info under Morgongympa.

Utgår pga. Covid-19. Städdag. Den årliga sommarstädningen på Badholmarna kommer att ske klockan 10:00. Samling vid stenpiren. Alla åldrar välkomna! Tag med verktyg för att samla ihop tång och skräp på botten och på land. Kanske ett par ordentliga handskar och/eller badkläder! Häcksax och trimmer är också bra. Vi brukar även ha nytta av några småbåtar. Vi tillhandahåller sopsäckar, som när de är fyllda, hämtas av Sotenäs kommun. Även en flakmoped eller någon kärra för transport av säckarna kan vara bra. Men det viktigaste är att så många som möjligt dyker upp. Korvgrillning vid Gullviksstranden efteråt om vädret tillåter. Hjälp oss att hålla rent på våra fina Badholmar!

Torsdag den 15:e juli, beslut tas under våren beroende på Covid-19. Sommarkväll. Underhållning på yttre holmen med mat, sång och musik. Start 18:00.

Fredag den 17:e september (prel). Bastun öppnar. Fredagar, Damer 15:30 till 18:00 och Herrar 18:00 till ca 20:00. -- OBS, ingen bastu pga av Corona.

 

 

 

Copyright © AB Bovallstrands Badinrättning, www.badholmarna.com

 

 

Locations of visitors to this page