Aktuellt

Årets Turismpris 2021

Vi på AB Bovallstrands Badinrättning är mycket stolta och tacksamma över det nyligen utdelade priset från Sotenäs Turistförening till oss - Årets Turismpris 2021.

Vi i styrelsen jobbar alla ideellt, samtidigt som vi har fin hjälp från våra aktieägare. Vi har även ett fantastiskt stöd och samarbete med Sotenäs Kommun, som hjälper oss vid större underhållsarbeten. Våra tennisbanor sköter vi ihop med Bovallstrands Tennisklubb.

Tack även till alla er besökande gäster som håller ett vakande öga och som hjälper till att göra Badholmarna till Sveriges bästa och finaste badplats.

Motiveringen från Sotenäs Turistförening:

AB Bovallstrands Badinrättning verkar för att Bovallstrands badplats, Badholmarna, skall vara en mycket välskött anläggning och ett välbesökt besöksmål i Sotenäs kommun. Allt arbete är ideellt, när det gäller drift och skötsel. Bidrag har erhållits från kommunen vid reparationer av broar mm. På Badholmarna finns även en mycket populär bastu, vilken används året runt, och en liten sommarkiosk. Bolaget ansvarar även för de två mycket populära tennisbanorna i Bovallstrand. Badholmskvällen, som anordnas den 15 juli varje år är en mycket uppskattad aktivitet.

Epostlista för er som vill hjälpa till!

Badholmarna kräver en del underhåll! Vi jobbar alla ideellt, och många frågar om de kan hjälpa till. Vi försöker nu skapa en distributionslista, där vi kan nå er som vill hjälpa till. Maila till info-adressen som finns nedan, så ser vi till att ni blir kontaktade för eventuella passande uppdrag. Det kan vara allt från lite målning till att byta ut en bräda. Sätt "Epostlista" som rubrik, och ta gärna med ett mobilnummer som vi kan nå dig på.

Sommarkväll!

Som vanligt den 15:e juli 2021 genomfördes Sommarkväll på Badholmarna. För musikunderhållningen stod Erik Lindqvist med trio tillsammans med gästartisten Malena Laszlo! Mat och dryck kom från ICA Tärnan och Torgboden.

Bilder från senaste Sommarkväll kan ses här eller på Facebook.

 

Facebook!

Vi finns på Facebook och Instagram! Gilla oss gärna! Vi försöker att publicera bilder och statusmeddelande om smått och gott!

Swish

Vi har nu Swish!

123 063 5524

Badholmsboken

Boken om Badholmarna finns att köpa på ICA Nära i Bovall, kiosken i Bovall och Gösta Hanssons Tobak och pappershandel på Smögen. Vi kan även skicka boken med posten. 200:- kostar den samt 45 kronor i porto. Skicka ett mail med din adress till info(snabel-a)badholmarna.com.

Frivilligt bidrag - var med och bevara Badholmarna

Alla bidrag är välkomna, stora som små. Pengarna går oavkortat till underhållet av Badholmarna. Hytter ska målas, ruttet trä ska bytas, förstörda haspar ersättas... Hjälp till att bevara Badholmarna så att det även i fortsättningen får vara Sveriges bästa badplats! Allt arbete som läggs på Badholmarna sker helt ideellt. Se bidraget som en frivillig entréavgift!

Swish: 123 063 5524

Det går även bra att skänka ett bidrag genom att använda bankgironummer 5545-5760.

Vi söker...

Vi söker alltid... gamla (svartvita) bilder på Badholmarna? Har du kanske några gamla bilder på Badholmarna?  Hör av dig till oss: 

Kalender 2022

Bolagsstämma. Söndag den 26:e juni. Aktieägare är välkomna till bolagsstämma i Bovallstrands skola klockan 10.00.

Morgongympa. Fredag den 1:a juli. Anna Wåhlin fortsätter även i år. Allt precis som tidigare år. Passar ung som gammal. Måndagar, onsdagar och fredagar klockan 09:00-09:45. Preliminärt slutdatum är 22:a juli. Men vi hoppas att Anna kan få till ytterligare någon eller några veckor. Ta med en liten matta eller handduk att ligga på. Vädret styr, vid regn, ingen aktivitet. Pris 30 kronor per gång. Se även info under Morgongympa.

Städdag. Lördag den 2:a juli. Den årliga sommarstädningen på Badholmarna kommer att ske klockan 10:00. Samling vid stenpiren. Alla åldrar välkomna! Tag med verktyg för att samla ihop tång och skräp på botten och på land. Kanske ett par ordentliga handskar och/eller badkläder! Häcksax och trimmer är också bra. Vi brukar även ha nytta av några småbåtar. Vi tillhandahåller sopsäckar, som när de är fyllda, hämtas av Sotenäs kommun. Även en flakmoped eller någon kärra för transport av säckarna kan vara bra. Men det viktigaste är att så många som möjligt dyker upp. Korvgrillning vid Gullviksstranden efteråt om vädret tillåter. Hjälp oss att hålla rent på våra fina Badholmar!

Sommarkväll. Torsdag den 15:e juli . Underhållning på yttre holmen med mat, sång och musik. Start 19:00. Först till kvarn!

Tennisbanorna. Fredag den 30:e september. Banorna stängs för säsongen. Öppnar igen i april.

Bastun. Fredag den 23:e september. Bastun öppnar för hösten och kan nyttjas på fredagar.

Damer 15:00 till 18:00
Herrar 18:15 till ca 20:00

- Du måste vara fullvaccinerad mot Covid-19.
- Följ Folkhälsomyndightenes råd.
- Gå inte till bastun om du har några förkylningssymtom.

Bastun är normalt öppen från slutet på september till mitten på maj. Aldrig sommartid.

Många frågar, men tyvärr hyr vi inte ut bastun.

 

 

 

Copyright © AB Bovallstrands Badinrättning, www.badholmarna.com

 

 

Locations of visitors to this page